ReckinaSims ~ Az élet a játszótered

  

Manga fordításaink

Chat

Itt üzenhettek nekünk és egymásnak.:)

Nagyon kérlek benneteket, ha hozzám van kérdésetek,  a kérdezz-felelekben tegyétek fel! Köszönöm.:)


 
Cserék

Jelentkezz bátran bármelyik kategóriába a chaten vagy a Kérdezz-feleleken!

ELITETOP

DreamProductionsSimsVillaTheWitcher

 
Egyéb

Társalgó

Ijessz meg!

SiteInfo

 

 
Ijessz meg!
[43-24] [23-4] [3-1]

2016.03.01. 23:39 Idézet

Néztem egy filmet az a neve hogy: Távozz tőlem sátán, és abban is kaparászás volt vigyázz az ilyenekkel még megesz a mumus :Dxdd

De komolyan esetleg megnézhetnéd:)


2015.03.21 14:41
Letti

„ nemrég történt velem hogy este mikor aludtam arra ébrettem hogy a zenedobozom elkezdet zenélni, (már több éve nem nyúltunk hozzá és mégis megszólalt) aztán valami kaparást hallotam, arra gondóltam hogy biztos csak a hörcsög kaparászik, mikor megnéztem az megsem moccant és közben még mindig hallottam a zörgéseket, kaparászásokat

 


2016.02.18. 19:09 Idézet
Happy Sims

Öhm, velem is volt ilyen. A suliba négy barimmal Zórával, Andival, Bogival és Szonjával a WC felé indultunk. Amikor kimentünk, Bogi mondott valamit (nem tudom már mit) és hirtelen valami csattanást hallotunk. Úgy szaladtunk vissza az osztályba, hogy lábunk se érte a földet! Ekkor vettük észre, hogy Szonja ottmaradt. Azt mondta, hogy egy kéz jött ki a tükörből és nem szépet mutattot neki, és az árny egyre jobban jött ki. Egy másik osztálytársam Rebi bement, és azt mondta ez semmi. Nem lepődtünk meg, hogy zihálva jött vissza, hogy látta. Azóta sok ilyen történt, végül az lett a vége, hogy leszedték a tükröket. Azóta nem volt ilyen. 

 


2016.02.16. 15:54 Idézet

Mentem az ucá este...(haza egy buliból)

...Sikítózást halottam az utca végén.Úgy döntöttem megnézem.De nem volt ott senki és semmi.

Gondoltam csak valaki szórakozik,haggyuk.Holnap a bussz késett haza felé, és megint este értem haza.Megint sikított valaki az utca végén.Most egy lapot találtam ott.AZ volt ráírva....Ídézem-

"A MAJOM URALMA MÁR A MULTÉ,,-Okééééé... furcsa.

Aztán ujabb tárgyakra találtam.Wow.Ki kell derítenem mi ez.A  kövi nap 5 percel hamarabb értem haza.

Futottam az utca végéhez.Ott a tesóm  egy konzerv csemege ubit tett a járdára.Na csak várjom 


2015.09.04. 19:03 Idézet

OMG!!Sok furcsaság történik veletek de most hagy meséljek én is valamit....

Story 1:Kb, 7-8 éves lehettem.Épp Luca nap volt, a tanár elmondta a Luca napi babonákat (boszorkány,stb.).Hazaérve Anya nem volt a házban, leültem a Anya gépe elé (akkor még laptopom nem volt) és Simseztem.Kb. 2 percig minden normális, de arra lettem figyelmes hogy az egyik szobából dörömbölés hallatszik.Megnéztem hátha a hörcsög vagy valami.Viszont mikor átmentem a másikba, már egy másik szobából hallatszottak a hangok.Nagyon beszartam (lehet hogy ennyitől azért nem kellett volna) rohantam ki Anyához villámgyorsan.

Story 2:Fu hát erre volt magyarázat de elmesélem:Nyáriszünet volt, este, kockultam a szobámba Anyáék már rég aludtak.Kintről mászkálást hallottam, gondoltam csak Anya jött ki vízért vagy valami.Hirtelen az ajtómba egy fehér kör alakú fényt láttam Ádám szobája felé szállni(üvegess ajtónk van).NA ÉN ETTŐL KIKÉSZÜLTEM, NEM KELLETT SOK KIMENTEM, EGY BOTTAL,ÉS FÉLVE KIABÁLTAM:-Anya, te vagy az?Több ajtót kinyitottam,de semmi.Reggel kiderült hogy Ádám a telójával világitott mert jött haza, és nem akarta hogy felébredjünk.

Story 3:Este Anyával kártyáztunk.A nagyimnak van egy régi harmonikája, a szekrényűnkben van.Egyszer csak harmonikázást hallottunk megnéztük de a harmonika a helyén volt ....... 

Na ha még lesz ilyen mesélek 


2015.08.30. 15:03 Idézet

Egyszer egy haverom buliából mentem haza petrával,petivel és márkkal.Ez a haverom egy nagy tónál lakik.Este 19:45perc volt.Ekkor a vízben láttunk valami ember alaku cuccot.Ekkor megszólaltak a haverok:

-Azott mi a vízben?

.biztos egy bólya.

Én erre

-Persze petikém,egy ember alaku bólya.Persze...

-Akkor búvár

-Este...egy tóban...olaly lámpával.

Ekkor jón ahaverom kicsit be piálva...

-Adjon isten jó estét!

Az ember elkezd mocorogni és megszlalt-Takarodj te halandó.ÉN VAGYOK A HATALMAS IFACAOÉ!.Mi azota is ezt gondoljuk erről az alakról.Egyébként ahaverom azt mondta tegnap hogy azóta is ott áll.


2015.08.01. 12:31 Idézet

Hát... velem is történt egy két furcsa dolog...ÉS IGAZ...!
Vagyis...nem velem hanem a hugommal... 

Emeletes ágyunk van és mindig én alszom felül ő pedig alul.Egy este éppen kockultam és véletlen leejtettem a telefonom az ágy mellé (fal és ágy közé).Lemásztam érte. Mikor ki akartam venni az ágy alól, a fal mellől közelítettem meg, már bent volt a kezem mikor a hugom megfogta a kezem elrántotta és ezt mondta: · Oda nem szabad benyulni!,,
Kérdeztem miért de erre csak ennyit mondott: "Mert a fiú azt mondta..,,
Kérdeztem milyen fiú de erre már nem adott választ...mondhatni utána eléggé be voltam szarva  de persze kivettem a telóm.

----másnap reggel----

Édesanyánk elment dolgozni, én és a hugom maradtunk...kb. 10 óra körül már bömböltettem a kedvenc dalom  
Láttam hogy a hugom elég unott ezért gondoltam elviszem fagyizni, elmentem hát átöltözni.Egyszercsak megállt a zene.
Csak úgy szárnyaltam vissza kapcsolni de a hugom beszélt valakivel benyitottam erre: "Mit mondtál?,,
Én persze meg sem szólaltam szóval...nem tudom mi lehetett ez DE pár nappal később pontosan tegnap, félt,sírt,remegett nem mert bemenni a konyhába mert ott a fiú és a széken ül! Mi nem láttunk ott semmit édesanyámmal de a hugom azóta is retteg egyedül bemenni a konyhába.
 


2015.05.05. 21:18 Idézet

Russian Sleep Experiment

A késő '40-es években öt hadifoglyon ki akarták próbálni, hogy mi lesz, ha az ember nem alszik hosszú időn keresztül. Lezárt kamrában kezdték, légmonitorozó eszközök között, mert a gáz, amivel ébren tartották őket, nagy koncentrációba toxikus, mérgező volt. Mindezt figyelték rejtett kamerákkal, mikrofonokkal, és néhány ötvenforintos nagyságú, tíz centi vastag ablakú kémlelőnyílással. A kamrát, ahová betették őket, telirakták könyvekkel, újságokkal, és betettek öt priccset is, de ágynemű, és matrac nélkül. El is felejtettem mondani, politikai hadifoglyok voltak. Minden fasza volt az első öt napban, a résztvevő foglyok azt hitték, hogy ha harminc napig nem alszanak, elengedik őket. Természetesen hazudtak nekik, de ezen már meg se lepődjön senki, a háború mocskos biznisz.

A társalgásukat felvéve, visszahallgatva érdekes fordulatot vettek az események. Egyre sötétebb hangnemben, tónusban beszéltek, egyre traumatikusabb eseményekről, amik velük történtek. Öt nap után a körülmények megromlottak. Paranoiásak lettek, nem beszéltek egymáshoz, ehelyett a "rejtett" mikrofonokba, és kémlelőnyílásokba suttogtak, abban a hitben, hogy kiengedik őket, ha elmondják életüket. Először a tudósok azt hitték, hogy ez a gáz hatása... 9 nap után az első elkezdett ordítani. Fel-alá rohangált a kamrában, és üvöltött, ahogy a torkán kifért. 3 órán keresztül. Utána még próbált üvölteni, de nem ment neki, helyette csak vinnyogott. A tudósok megállapították, hogy szó szerint eltépte a hangszalagjait. De a legfurcsább ebben a társai reakciója volt... Illetve éppen az, hogy nem reagáltak rá. Végig folytatták a suttogást a mikrofonokba. Egészen addig, míg a második is elkezdett üvölteni. A három, nem üvöltő fogoly széttépte a könyveket, oldalt oldal után, majd a saját féceszükkel (nem írom le ide, hogy mi az, aki nem tudja, tessék rágooglezni) bekenve ráragasztották a kémlelőnyílásokra. Az üvöltés abbamaradt. Ahogyan a suttogás is a mikrofonokba. Még 3 nap eltelt. A tudósok óránként csekkolták a mikrofonokat, hogy működnek-e még, tekintve, hogy nem jött semmi zaj tőlük. Egy szó se, egy hang se. Az oxigénfogyasztás viszont azt mutatta, hogy mind az öt alany életben van még.

A 14. nap reggelén úgy döntöttek a projectvezetők, hogy megpróbálnak kapcsolatot teremteni az adóvevővel, ami a kamrában van, azt remélve, hogy kapnak választ, mert attól féltek, hogy vagy halottak az alanyok, vagy nagyon közel vannak hozzá. Bejelentették: "-A kamrát kinyitjuk, hogy leteszteljük a mikrofonokat. Lépjenek hátrébb, és feküdjenek a földre, vagy az ágyaikra. Aki megmozdul, lelőjük. Ha mindenki engedelmeskedik, akkor egyikük szabadon lesz engedve." Nagyon meglepődtek, mert a válasz tényleg őrült volt. Egy nyugodt hang bejelentette nekik a mikrofonba: "-Nem akarunk többé szabadok lenni." Izgalom lett úrrá a kutatókon, és a militarista csoport vezetőjén, aki pénzelte a kutatást. Mivel nem jött több válasz az adóvevőn keresztül, úgy döntöttek, kinyitják a kamrát a 15. napon éjfélkor. A kamrából ki lett ürítve a stimuláns gáz, és helyette friss levegőt engedtek be. Amint ez megtörtént, azonnal könyörgés jött a raboktól, hogy engedjék vissza a gázt. A kamra kinyílt, és tökös orosz katonák léptek be, hogy ellenőrizzék a foglyokat. A bentlakók elkezdtek üvölteni, hangosabban, mint valaha, ahogyan a ruszkik is. Az ötből négyen voltak életben, bár ezt a fázist senki nem nevezné életnek... Az élelemadagból már öt napja nem fogyott, érintetlenül állt ott. Húscafatok voltak a kamra közepén lévő lefolyóba tömve a halott ötödiknek a mellkasából, és hasából. Tíz centi víz állt a padlón, mivel a húscafatok elzárták a lefolyót.. Illetve tíz centi vér, ami az életét jelentette a halott társuknak. A négy 'túlélőnek' viszont hatalmas darab izmok, és bőr volt letépve a testéről. A húson lévő tépésnyomok, és az ujjaik végén lévő sebek, kopások bizonyították, hogy kézzel tépkedték le magukról a darabokat, nem pedig egymásról foggal, ahogy azt korábban hitték. A nem életfontosságú szerveik ki voltak tépkedve. Mind a négynél. Ahogyan a bordákat körülvevő izmok is, ezáltal szabadon hagyva, és láttatni engedve az összes mellkasban, és hasban lévő belső szervett. A vérerek, és belek nem voltak kitépkedve, még kapcsolatban voltak a testtel, 'csak' ki lettek tépve. Az emésztőrendszer látszott, ahogyan működött, és a saját húscafatjaikat emésztette. A katonák nagy része orosz speciális osztagos volt, mégis visszautasították, hogy bemenjenek a kamrába és kihozzák az alanyokat. Azok pedig közben konstans üvöltöttek, hogy kapcsolják vissza a gázt, ne hagyják, hogy elaludjanak. Mindenki meglepetésére, amikor ki akarták vinni őket, heves csatába kezdtek az őrökkel, hogy ne kerüljenek ki onnét. Egy katona meghalt, mert kitépték a torkát. Egy másik pedig halálosan megsebesült, mert letépték a nemi szerveit, és átszakítottak egy ütőeret a combjában. Ketten haltak meg csak, ha nem számoljuk azt az öt embert, aki öngyilkos lett amiatt, amit átélt. Ráadásul egy alanynak a négy közül betört a homloka. Nem valami kis horpadással, hanem úgy, hogy hiányzott belőle egy hatalmas darab. Minimum kéttenyérnyi. Az orvosi csapat megpróbálta leszedálni, az emberre hatásos adag morfium tízszeresét kapta meg, hogy nyugodjon le, de még mindig sarokba szorított állatként küzdött, eltörve egy orvos bordáit, és kezét. A szíve látszott, hogy vert, két perccel azután is, hogy több volt a levegő az ereiben, mint a vér. Miután a szíve megállt, még három percig (?) üvöltött, hogy MÉG, MÉG, MÉG. A másik három életben maradtat nagyon erősen lekötözték. Amelyik kettőnek még működtek a hangszálai, könyörögtek, hogy kapcsolják vissza a gázt, hogy ébren kelljen maradniuk. A legjobban megsebesültet azonnal elvitték a sürgősségi operálószobába a szedálás után. A felkészítő folyamat alatt, ami összefércelte volna egy kicsit a testet, hogy vissza lehessen tenni a belső szerveit, hevesen elkezdett küzdeni. Arra a szedáló anyagra, amit akkor kapott, immunis volt. Addig harcolt, amíg nem kapott a szeretett gázából. Az egyik kezét sikerült kitépnie egy tíz centi vastag bőr karpánt alól, amit még tartott egy 90 kilós katona. Még egy kicsi gázt adagoltak neki, majd a szemhéja fennakadt, visszarogyott az ágyra, mert megállt a szíve. A boncolási vizsgálatok kimutatták, hogy a vérében 3x annyi oxigén volt, mint amennyi a normális mennyiség. A csontvázához még hozzákapcsolt izmok nagyon rossz állapotban voltak, és 9 csontja volt eltörve. A második túlélő volt az első alany, amelyik üvölteni kezdett. Mivel tönkre voltak menve a hangszálai, csak heves fej-, és kézmozdulatokkal jelezte, hogy nem kér a gázból, amíg operálják. Nem is reagált hat órán keresztül, míg visszahelyezték a belső szerveit, és befércelték a maradék bőrével. A fősebész azt mondta, hogy lehetséges, hogy túléli az egészet. Egy horrorban lévő nővér azt mondta, hogy amikor az alanyéval találkozott a tekintete, az mosolygott. Mikor a műtét befejeződött, a férfi hevesen gesztikulált, amivel kivívta a figyelmét a főorvosnak, aki ennél fogva adott neki egy ceruzát és egy papírt, hogy írja le, hogy mit akar. Le is írta. Egyszerű üzenet volt. "Vagdaljatok még össze" - állt a papíron. A maradék kettő is ugyanezt az ellátást kapta, és őket csak lebénították a műtét időtartamára, mert nem lehetett úgy operálni, hogy vég nélkül nevettek.

Amikor végetért az operáció, és magukhoz tértek, az egyik orvos megkérdezte őket, hogy miért tépték ki a darabjaikat, miért ölték meg társukat, és miért akarják a gázt. A válasz nem volt túlbonyolított. "Ébren kell maradnom"- mondta az egyik. Mind a három alanyt visszahelyezték a kamrába. Kettő még alvás közben meghalt. A harmadik életben volt, ki akart törni. A vezető úgy döntött, hogy be kell zárni a három kutatót és az alanyt. Azaz meg kell halnia. Az egyik kutató fedezte a többieket, míg azok menekültek. Kihúzta a pisztolyát és lelőtte először is a vezetőt. Majd ráfogta a fegyvert az utolsó alanyra. Miközben a többiek kintről figyelték, az ráüvöltött: "-Mi vagy te?! Tudnom kell!" A válasz meglepő volt. Az alany felnézett, és mosolygott. "Ilyen gyorsan elfelejtetted? Én vagyok te. A benned lévő őrület, ami minden másodpercben szabad akar lenni, animálisan kitörni. Én vagyok te, a benned lévő őrület, ami elől elbújsz az ágyadban. Én vagyok az, amit leszedálsz, eltűntetsz, amíg a nokturnális Mennybe süllyedsz, amit alvásnak hívsz." A kutató megállt egy pillanatra. Majd az alany szívére célzott, és lőtt. Miközben az AKG, ami hozzá volt csatlakoztatva kisímult, ezt suttogta: "Olyan... közel... a szabadsághoz..."


2015.05.05. 21:18 Idézet

Russian Sleep Experiment

A késő '40-es években öt hadifoglyon ki akarták próbálni, hogy mi lesz, ha az ember nem alszik hosszú időn keresztül. Lezárt kamrában kezdték, légmonitorozó eszközök között, mert a gáz, amivel ébren tartották őket, nagy koncentrációba toxikus, mérgező volt. Mindezt figyelték rejtett kamerákkal, mikrofonokkal, és néhány ötvenforintos nagyságú, tíz centi vastag ablakú kémlelőnyílással. A kamrát, ahová betették őket, telirakták könyvekkel, újságokkal, és betettek öt priccset is, de ágynemű, és matrac nélkül. El is felejtettem mondani, politikai hadifoglyok voltak. Minden fasza volt az első öt napban, a résztvevő foglyok azt hitték, hogy ha harminc napig nem alszanak, elengedik őket. Természetesen hazudtak nekik, de ezen már meg se lepődjön senki, a háború mocskos biznisz.

A társalgásukat felvéve, visszahallgatva érdekes fordulatot vettek az események. Egyre sötétebb hangnemben, tónusban beszéltek, egyre traumatikusabb eseményekről, amik velük történtek. Öt nap után a körülmények megromlottak. Paranoiásak lettek, nem beszéltek egymáshoz, ehelyett a "rejtett" mikrofonokba, és kémlelőnyílásokba suttogtak, abban a hitben, hogy kiengedik őket, ha elmondják életüket. Először a tudósok azt hitték, hogy ez a gáz hatása... 9 nap után az első elkezdett ordítani. Fel-alá rohangált a kamrában, és üvöltött, ahogy a torkán kifért. 3 órán keresztül. Utána még próbált üvölteni, de nem ment neki, helyette csak vinnyogott. A tudósok megállapították, hogy szó szerint eltépte a hangszalagjait. De a legfurcsább ebben a társai reakciója volt... Illetve éppen az, hogy nem reagáltak rá. Végig folytatták a suttogást a mikrofonokba. Egészen addig, míg a második is elkezdett üvölteni. A három, nem üvöltő fogoly széttépte a könyveket, oldalt oldal után, majd a saját féceszükkel (nem írom le ide, hogy mi az, aki nem tudja, tessék rágooglezni) bekenve ráragasztották a kémlelőnyílásokra. Az üvöltés abbamaradt. Ahogyan a suttogás is a mikrofonokba. Még 3 nap eltelt. A tudósok óránként csekkolták a mikrofonokat, hogy működnek-e még, tekintve, hogy nem jött semmi zaj tőlük. Egy szó se, egy hang se. Az oxigénfogyasztás viszont azt mutatta, hogy mind az öt alany életben van még.

A 14. nap reggelén úgy döntöttek a projectvezetők, hogy megpróbálnak kapcsolatot teremteni az adóvevővel, ami a kamrában van, azt remélve, hogy kapnak választ, mert attól féltek, hogy vagy halottak az alanyok, vagy nagyon közel vannak hozzá. Bejelentették: "-A kamrát kinyitjuk, hogy leteszteljük a mikrofonokat. Lépjenek hátrébb, és feküdjenek a földre, vagy az ágyaikra. Aki megmozdul, lelőjük. Ha mindenki engedelmeskedik, akkor egyikük szabadon lesz engedve." Nagyon meglepődtek, mert a válasz tényleg őrült volt. Egy nyugodt hang bejelentette nekik a mikrofonba: "-Nem akarunk többé szabadok lenni." Izgalom lett úrrá a kutatókon, és a militarista csoport vezetőjén, aki pénzelte a kutatást. Mivel nem jött több válasz az adóvevőn keresztül, úgy döntöttek, kinyitják a kamrát a 15. napon éjfélkor. A kamrából ki lett ürítve a stimuláns gáz, és helyette friss levegőt engedtek be. Amint ez megtörtént, azonnal könyörgés jött a raboktól, hogy engedjék vissza a gázt. A kamra kinyílt, és tökös orosz katonák léptek be, hogy ellenőrizzék a foglyokat. A bentlakók elkezdtek üvölteni, hangosabban, mint valaha, ahogyan a ruszkik is. Az ötből négyen voltak életben, bár ezt a fázist senki nem nevezné életnek... Az élelemadagból már öt napja nem fogyott, érintetlenül állt ott. Húscafatok voltak a kamra közepén lévő lefolyóba tömve a halott ötödiknek a mellkasából, és hasából. Tíz centi víz állt a padlón, mivel a húscafatok elzárták a lefolyót.. Illetve tíz centi vér, ami az életét jelentette a halott társuknak. A négy 'túlélőnek' viszont hatalmas darab izmok, és bőr volt letépve a testéről. A húson lévő tépésnyomok, és az ujjaik végén lévő sebek, kopások bizonyították, hogy kézzel tépkedték le magukról a darabokat, nem pedig egymásról foggal, ahogy azt korábban hitték. A nem életfontosságú szerveik ki voltak tépkedve. Mind a négynél. Ahogyan a bordákat körülvevő izmok is, ezáltal szabadon hagyva, és láttatni engedve az összes mellkasban, és hasban lévő belső szervett. A vérerek, és belek nem voltak kitépkedve, még kapcsolatban voltak a testtel, 'csak' ki lettek tépve. Az emésztőrendszer látszott, ahogyan működött, és a saját húscafatjaikat emésztette. A katonák nagy része orosz speciális osztagos volt, mégis visszautasították, hogy bemenjenek a kamrába és kihozzák az alanyokat. Azok pedig közben konstans üvöltöttek, hogy kapcsolják vissza a gázt, ne hagyják, hogy elaludjanak. Mindenki meglepetésére, amikor ki akarták vinni őket, heves csatába kezdtek az őrökkel, hogy ne kerüljenek ki onnét. Egy katona meghalt, mert kitépték a torkát. Egy másik pedig halálosan megsebesült, mert letépték a nemi szerveit, és átszakítottak egy ütőeret a combjában. Ketten haltak meg csak, ha nem számoljuk azt az öt embert, aki öngyilkos lett amiatt, amit átélt. Ráadásul egy alanynak a négy közül betört a homloka. Nem valami kis horpadással, hanem úgy, hogy hiányzott belőle egy hatalmas darab. Minimum kéttenyérnyi. Az orvosi csapat megpróbálta leszedálni, az emberre hatásos adag morfium tízszeresét kapta meg, hogy nyugodjon le, de még mindig sarokba szorított állatként küzdött, eltörve egy orvos bordáit, és kezét. A szíve látszott, hogy vert, két perccel azután is, hogy több volt a levegő az ereiben, mint a vér. Miután a szíve megállt, még három percig (?) üvöltött, hogy MÉG, MÉG, MÉG. A másik három életben maradtat nagyon erősen lekötözték. Amelyik kettőnek még működtek a hangszálai, könyörögtek, hogy kapcsolják vissza a gázt, hogy ébren kelljen maradniuk. A legjobban megsebesültet azonnal elvitték a sürgősségi operálószobába a szedálás után. A felkészítő folyamat alatt, ami összefércelte volna egy kicsit a testet, hogy vissza lehessen tenni a belső szerveit, hevesen elkezdett küzdeni. Arra a szedáló anyagra, amit akkor kapott, immunis volt. Addig harcolt, amíg nem kapott a szeretett gázából. Az egyik kezét sikerült kitépnie egy tíz centi vastag bőr karpánt alól, amit még tartott egy 90 kilós katona. Még egy kicsi gázt adagoltak neki, majd a szemhéja fennakadt, visszarogyott az ágyra, mert megállt a szíve. A boncolási vizsgálatok kimutatták, hogy a vérében 3x annyi oxigén volt, mint amennyi a normális mennyiség. A csontvázához még hozzákapcsolt izmok nagyon rossz állapotban voltak, és 9 csontja volt eltörve. A második túlélő volt az első alany, amelyik üvölteni kezdett. Mivel tönkre voltak menve a hangszálai, csak heves fej-, és kézmozdulatokkal jelezte, hogy nem kér a gázból, amíg operálják. Nem is reagált hat órán keresztül, míg visszahelyezték a belső szerveit, és befércelték a maradék bőrével. A fősebész azt mondta, hogy lehetséges, hogy túléli az egészet. Egy horrorban lévő nővér azt mondta, hogy amikor az alanyéval találkozott a tekintete, az mosolygott. Mikor a műtét befejeződött, a férfi hevesen gesztikulált, amivel kivívta a figyelmét a főorvosnak, aki ennél fogva adott neki egy ceruzát és egy papírt, hogy írja le, hogy mit akar. Le is írta. Egyszerű üzenet volt. "Vagdaljatok még össze" - állt a papíron. A maradék kettő is ugyanezt az ellátást kapta, és őket csak lebénították a műtét időtartamára, mert nem lehetett úgy operálni, hogy vég nélkül nevettek.

Amikor végetért az operáció, és magukhoz tértek, az egyik orvos megkérdezte őket, hogy miért tépték ki a darabjaikat, miért ölték meg társukat, és miért akarják a gázt. A válasz nem volt túlbonyolított. "Ébren kell maradnom"- mondta az egyik. Mind a három alanyt visszahelyezték a kamrába. Kettő még alvás közben meghalt. A harmadik életben volt, ki akart törni. A vezető úgy döntött, hogy be kell zárni a három kutatót és az alanyt. Azaz meg kell halnia. Az egyik kutató fedezte a többieket, míg azok menekültek. Kihúzta a pisztolyát és lelőtte először is a vezetőt. Majd ráfogta a fegyvert az utolsó alanyra. Miközben a többiek kintről figyelték, az ráüvöltött: "-Mi vagy te?! Tudnom kell!" A válasz meglepő volt. Az alany felnézett, és mosolygott. "Ilyen gyorsan elfelejtetted? Én vagyok te. A benned lévő őrület, ami minden másodpercben szabad akar lenni, animálisan kitörni. Én vagyok te, a benned lévő őrület, ami elől elbújsz az ágyadban. Én vagyok az, amit leszedálsz, eltűntetsz, amíg a nokturnális Mennybe süllyedsz, amit alvásnak hívsz." A kutató megállt egy pillanatra. Majd az alany szívére célzott, és lőtt. Miközben az AKG, ami hozzá volt csatlakoztatva kisímult, ezt suttogta: "Olyan... közel... a szabadsághoz..."


2015.04.06. 15:57 Idézet
temailem

Reggel fel keltem az ágyból és egyszer csak az ajto felett megszolalt a citera ami még a papámé volt azt hittem a szél volt az de amikor ki mentem hogy nézek valamit a hüttöböl az ablakban egy alakot láttam maszkal.


2015.03.21. 14:45 Idézet
Letti

kicsikoromban álandóan este szinte minden nap egy sötét alakot láttam aki ott ált a szobában és bámult engem, én mindig féltem tőle, az ikertesóm is mesélte hogy régen ő is látta az ember alakú árnyakat amint épp pocornt evett vagy be akarta kapcsolni a TV-t amikor közelebb szemügyre akarta venni egyszerüen eltünt


2015.03.21. 14:41 Idézet
Letti

nemrég történt velem hogy este mikor aludtam arra ébrettem hogy a zenedobozom elkezdet zenélni, (már több éve nem nyúltunk hozzá és mégis megszólalt) aztán valami kaparást hallotam, arra gondóltam hogy biztos csak a hörcsög kaparászik, mikor megnéztem az megsem moccant és közben még mindig hallottam a zörgéseket, kaparászásokat

 


2015.03.21. 14:38 Idézet
Letti

nem rég azt állmotam hogy épp mentem a buszmegálóhoz amikor a egy hangot hallotam ami a nevemen szólított Letiiiii, mondta aztán mikor hátrafordúltam az osztálytársamat láttam aki ijesztően vigyorgot rám, én kicsit megijettem ezért megfordúltam és tovább mentem a buszmegálló felé, aztán megint hallottam hogy valaki a nevemen szólított, mikor megfordúltam akkor az ikertesómat találtam ott és ő is ijesztően vigyorgott, aztán elkezdet sikóltani, és aztán gyorsan száguldva közeledett felém úgy hogy közben még mindig állt (ugy értem meg sem mozdította a lábát és ugy ált mint a cövek, sé mégis közeledett)


2015.03.21. 14:29 Idézet
Letti

én egyszer azt állmotam hogy bementem a fürdőszobába és az egy másik világot rejtett ami tele vólt démonokkal, (kis zőld izékkel, és több millió vólt belőlük) gyorsan becsuktam az ajtót és a szobába siettem, és az anyukám bemakart menni a fürdőszobába, szólni akartam neki de már tul késő vólt, anyut elkapták és ő is démonlett (inkább oan vólt mint egy zombi, akinek az egyik lábán csak a csont vólt) aztán bement a konyhába, féltem hogy megől ezért én elakartam hitetni vele hogy én is átalakultam, de nem vette be fogott egy kést és a hátamba döfte, ezután felébrettem


2015.03.08. 11:00 Idézet
Atina

Én enm tudom mit jelentenek az ilyen morbid álmok, de nekem is kijutott belőlük mostanában. Egyik éjjel visszautaztam a múltba vagy mi, hogy egy elborult agyú nőnek megismerjem a hátterét. Sok-sok gyereket, többnyire kisgyerekeket felállított egy ilyen alacsony fal elé, mindegyik előtt volt egy tégla, meg kellet fogniuk és a fejükhöz verni. Aki túlélte mehetett a következő fordulóra, ami már nem tudom mi volt.... a lényeg, hogy ott loccsant szét a szemem előtt a gyerekek feje. Nagyon borzalmas volt. Utána próbáltam őket (akit még lehetett) kimenekíteni és már engem is meg akart ölni a nő...


2015.03.01. 11:08 Idézet

Képzeljétek az éjjel azt álmodtam hogy egy kibelezett kifiú áll előttem megérinettem és ő nevetett.Valaki tudja hogy mit jelent ez?


2015.02.28. 11:22 Idézet
Lea

Anonym én hiszek neked... Vannak olyan különleges emberek, akik látják és hallják az ilyen lényeket.


2015.02.02. 19:29 Idézet

Szereted az animéket?! O_O  


2014.07.03 17:26
Anonym

„ Na hali. Történt pár dolog, kissé szenilis vagyok így csak azokat mondom, amik az eszembe jutnak:

1.Story:

A barátnőm itt aludt, és fotóháborút folytattunk. Én az ágyban feküdtem, ment a tv, pontosan emlékszem, hogy a H2O-t néztük :"D.. Mikor elsült egy kép.. kb 5 percel később visszanéztük az összeset. Elsőn én, és a janás flakonom szerepelt. A másodikon pedig ő, ahogy a tükörnél áll, nézi a tükröt. Ittmág semmi érdekes nem tűnt fel. Mikor viszont elfordult a tükörtől, mellette egy fehér, ködszerű alak, pontosabban lány állt. Nem lehetett semmilyét sem kivenni, de látszott, hogy nő, mivel kb annyi lehetett magasságba mint én, tehát 160-170 körül, hoszsú haja volt, és hosszú ruhában állt a szőnyegemen. Amikro emgláttuk a kéept, mindketten remegve néztük a pontot. A kép természetesen törlésre került. hah.. kis ijedős voltam akkor még.. Anyunak elmeséltem, ő emg nevetett egy jót, azt mondta, hogy a fény játéka.. de nem, mert tényleg ködszerű volt.

 

2.Story:

Anyuék dolgoztak Ksikunhalason, én emg onnan 250 km-re, otthon ücsörögtem lent a nappaliban. Üvöltettem a tv-t, mikor kaparászást hallottam hátul a faajtón. MEgijedtem, így behívtam a kutyákat, hátha ők jeleznek majd valamit. Nemsokára viszont motoszkálásra és nyőgésre lettem figyelmes, a kutyák felugattak, ám mikor felhívtam mamát, hogy siessen, közben körülnéztem, nem találtam semmit. Ő si átnézte, ő sem talált többet mint én... A hangok, főleg a kaparászás egész estig, olyan 8-ig hallatszottak. Anyuék olyan 9 körül értek haza... Azóta nem hallottam a hangokat..

 

3.Story:

Ez egészen 9 éves koromtól van. Egyszer rémálmomban a tükörbe néztem, és egy barna, majd szőke hajú, fehér, hosszú ruhás kislányt láttam magam előtt. Sikítást hallottam, amitől zihálva felébredtem. A kislányról mai napig folynak ezek a rémálmaim, néha az érintésére kelek fel, amit érzek a bőrömön. Ám havalaki elkezdene találgatni, hogy üldöz, nem. Ezzel a lánnyal egy ideig rendesen jtászottam az lmomban, majd megint rámtámadt többször.. A lányról már egy ideje nem álmodtam, de remélem, hogy nem is jön vissza. 

 

4.Story:

Nagyon pici voltam, olyan 4 éves. A papám rákban halt meg. Szülinapom volt, kint játszottunk az udvaron. A mamámék éttermében voltunk. Mikor felkiáltottam..

-Mama! Mama! Nézd! Miért van egy bácsi a tetőn..?-értetlenül mutattam a semmibe.
-Hol? Nincs is ott semmi?-mondta mama, erre anyu is kisietett, hogy megnézze mit kiabálok. Anyu sem láttt többet, csak én láttam az alakot. Ott ült, jobb térdét felhúzva, mosolyogva rám, a kissé göndör fürtös sötét hajú pacák.. Körbeírtam, hogy néz ki, már bent.. Egy ideig nem tudták, hogy milyen férfi, amíg meg nem mutattam a fotóalbumban... 

5.story:

Jó, ez minden napos. Talán fura is. Én olyan: "Rontsuk meg az embereket a hülyeségeivel" lány vagyok. Imádom a , anime horror, ijesztő dolgokat. Talán a haláldoktorért voltam oda a legjobban töri órán. Akit érdekel ki és mi volt az, nézzen utána. Van amikor szimplán hallom a hangokat, leállok ebszélgetni. A lénnyel aki ott van mellettem leülök kártyázni. Sokszor látok árnyakat, amikhez hozzászoktam. Normálisan látom a  lényeket és tudok velük beszélni, mint az emberekkel... ^^ Talán néhány mebe hülyeségnek tartja... De nagyon nem az :*


2014.12.30. 16:15 Idézet


Idén nyáron lovastáborba voltam,pár barátnömmel.Este szét kellett vonulnunk,1 sátor volt és a kisház.Az házban aludt 3 barátnőm,Bogi és Virág.A sátorban aludt Ami,Bibi és én.Elösször este benn voltunk a házban tv-t néztünk,szorakoztunk kb este 11-ig.Majd mindenki ment aludni.A barátnőm már az elején beszaratott,hogy aki középen alszik,mindig azt ölik meg(mivel középen akartam aludni) végül ugy betojtam,hogy inkább az eggyik szélén feküdtem le.Végül mindenki elment aludni.Én még nemtudtam igazán aludni,ezért telefonosztam.Késöbb aztán hallottam hangokat kintröl,mintha valaki mászkált volna kint.Ngyon megilyedtem ezért felébresztettem Amit,hogy nézzünk ki,hogy mivolt,de nem láttunk senkit.Visszafeküdtünk,de a villanyt égve hagytam.Majd ami ezután történt...egy alakot láttam a sátorból...na akkor betojtam,de probáltam elaludni,nagy nehezen elaludtam.
Reggel elmeséltem a többieknek hogy mitörtént,de csak nevettek.
Azóta sem tudom mi vagy ki lehetett az...


2013.04.28 19:13
Atina

„  

Húha, azért veletek is történnek ám furcsaságok.o_O Hadd meséljek én is valamit, ami ugyan több hónapja történt még tisztán bennem él. Nem is igazán ijesztő történet csak nagyon furi.

Szóval szilveszterkor Aria komámasszonynál aludtunk a többiekkel (Bridget, Elyon, Lara)... Nem tudom mikor, azt hiszem 3 óra felé hajtottuk álomra a fejünket miután kiszórakoztuk magunkat. Hát eltelt fene tudja mennyi idő, mikor nagyon hirtelen egy hatalmas sikításra ébredek. Tisztán hallottam, hogy Elyon volt az, a szívbaj jött rám, látom a többieket is fölverte. Én az ágyon aludtam, középen, tőlem jobbra a fal mellett Bridget, balra pedig Aria. Elyon és Lara pedig a földön. Fölülök, látom már Lara is ül.
- Mi történt? - kérdezem.
- Semmi, semmi... - látom, ahogy Elyon egyik kezével legyintget, hogy nyugi van, a másikkal a fejét fogja. Aria mellettem motyog, picit fölül ő is, de hamar visszahuppan. Kétszázzal ver a szívem, visszafekszem, Bridget felém fordul, ki sem nyitja a szemét...
- Mi történt? - kérdezi nagyon kómásan.
- Elyon sikított... de nincs baj. - nyugtattam, azzal vissza is fordult, s aludt tovább. Én is igyekeztem ezt tenni, de vagy 10 percig feküdtem még és vártam, hogy lecsillapodjak, még mindig a hirtelen ébredés hatása alatt voltam.

Reggel nyugodtan ébredtünk. Elkezdtünk beszélgetni, hogy ki, hogy aludt, horkoltunk-e stb... aztán elkezdem mondani...
- Egész jól aludtam, csak miután Elyon sikított, nehezen aludtam vissza...
- Sikítottam?! - kérdezi megdöbbenve.
- Nem is emlékszel? - meg sem lepődtem, hiszen Elyon elég szenilis.
- Ez mikor volt? - kérdezik már a többiek.
- Nem tudom, órát nem néztem. Gondolom ti sem...
- Mi van? Átaludtam valamit?
- Nem sikított senki. - lassan meggyőződtem róla, hogy egyikük sem emlékszik semmire.
- De hát mind fölkeltetek, beszéltünk is. - elmeséltem szóról szóra, hogy volt, mire azt bizonygatták, hogy álmodtam, de ekkor Bridget másra utalt...
- Én annyira emlékszem, hogy egyszer te felültél, de biztos nem sikított senki. - itt már kezdtem azt hinni, hogy alva jártam vagy valami hasonló. Megkérdeztük Aria szüleit és a bátyját, de senki nem hallott sikítást. Megőrültem vagy nem tudom mi történt, de sokáig járt még a dolgon az agyam.

Elmeséltem Rékának, aki azt mondta talán abban a pillanatba éberebb lehettem a többieknél, mert megesik az ilyen. Azzal lezárult a dolog.

Viszon tegnap... ismét buliztunk. Ezúttal a halott nagymamám több, mint egy éve üresen álló házában, és Bridget nem tudott eljönni, szóval csak négyen voltunk. Mi négyen, a hatalmas ház és a csendes utca... befészkeltük magunkat a legkisebb szobába és elvoltunk. Valahogy fölmerült ez a bizonyos szilveszteri éjszaka...
- Amúgy lehet, hogy tényleg volt valami... úgy rémlik, mint ha mondogattam volna tényleg, hogy semmi-semmi... de nem biztos! Viszont tuti, hogy nem sikítottam. - kezdi magyarázni Elyon.
- Én meg emlékszem arra, hogy beszéltetek. Vagyis nem beszédre csak motyogásra, fölébredtem és hallottam motyogást, meg mozgolódást, és láttam, hogy Ali, te ülsz. - mesélte Aria, mire Lara is megszólalt.
- Én meg emlékszem arra, hogy fölébredtem, csak arra nem, hogy mire és akkor kérdezted Elyont, hogy mi történt...

Nocsak-nocsak... nem is vagyok olyan bolond.:D Mindegyikük emlékszik valamire, csak a sikításra nem, amire viszont minde felébredtünk. Az tény, hogy mind az öten ugyanakkor ébredtünk fel, de vajon mire? Én váltig állítom, hogy egy nagy sikításra, a többiek ezt nem feltételezik... de akkor mi volt az, ami fölriasztott minnyájunkat és személyszerint engem halálra rémített?


2014.12.29. 14:09 Idézet
Szofi

Egyszer egy éjszaka nem tudtam elaludni,mert az ágyam alatt volt egy édes kis kutyuska!:) :)


2014.12.29. 11:19 Idézet

Sziasztok nekem is van történetem

Egyszer négy tini Rozi,Roxi,Bella,Anett egy éféli bulibol jött vissza. egyszer csak vén faház ált a házuk közvetlen melett, Anett: Jézusom mi történik???

Roxi:Figyeljetek!!! van valaki a házban. hirtelen sikoly t halottak:ÁÁÁÁÁHHHHH. és azzal vége egy életnek.

A kövi részben:Roxi nyomozni kezd miközben kiderül hogy barátnői őlték meg....

 


[43-24] [23-4] [3-1]

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha